Jelentkezz apróságaiddal a kishuszárok pónifogattal kísért MINI JELMEZES KARNEVÁLI FELVONULÁSÁRA!

A felvonulás időpontja: augusztus 26. 15:00

A felvonulás útvonala: Gayer park- Aréna utca- Szent Erzsébet tér- majd a Fő téri szökőkutat megkerülve vissza ugyanezen az útvonalon

Útvonal hossza: oda-vissza kb. 1 km

Résztvevők életkora: 0-10 év

A mini jelmezes felvonulás civil résztvevőinek a felvonulás előtt fél órával kell jelentkeznie a szervezőknél a KALANDVÁR SZÍNPADÁNÁL ( Gayer park), azaz augusztus 26-án 14:30-kor.

(A mini karneváli felvonulásnak esőnapja NINCS.)

  • A felvonulás hossza kb. 30 perc, ezért kérjük, hogy gyermeke kényelmes lábbeliben érkezzen.
  • Kérjük továbbá, hogy a MINI FELVONULÁS során gyermeke történelmi/korhű öltözetben jelenjen meg!
  • Javasolt a fehér, vagy piros/bordó tunika/tóga, kishuszár jelmez stb. Karneváli papírpáncél felöltése esetén, kérjük alatta piros/bordó esetleg fehér egyszínű tunika/felsőruházat viselését.
  • Kérjük a gyermek felvonulása esetén, a szülő/hozzátartozó is autentikus korhű öltözetben szíveskedjen megjelenni.
  • 0-2 éves kor közötti gyermek esetén a szülő/hozzátartozó felvonulhat a gyermekkel, idősebb gyermekek esetén a szülő/hozzátartozó a MENET SZÉLÉN követheti gyermekét.

Kiemelten szeretnénk felhívni a jelentkezők figyelmét: napszemüveget, karórát, hátizsákot, reklámszatyrot, selfie botot és mobiltelefont, sportcipőt, Crocs papucsot, retikült, gyermekeknél Disney kellékeket, Disney hercegnős, szuperhősös stb. egyéb mesefigurás ruhákat, arcfestést; nem a megjelenített korszaknak megfelelő fejdíszeket, frizurákat és sminket kérjük mellőzzék mind a gyermekek mind a felnőttek esetében a felvonulás során.

Amennyiben ezen – nem a felvonulás arculatába illeszkedő – kiegészítőkben érkeznek, munkatársaink eltanácsolhatják a felvonulásban való részvételtől.

Amennyiben a felvonulás során italt hozna magával, kérjük, hogy azt autentikus korsóban, kulacsban vagy cseréppohárban tegye, ne műanyag palackban.

A Mini Karneváli Felvonulásra az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetnek:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXZ7gQ_MbT1gYHWYGj9X3bESwYBS_9pzN6BcS996VKz60Rmw/viewform

Kérjük további kérdéseiket a gayerpark@gmail.com email címre szíveskedjenek küldeni.Legfrissebb hírek