Az Öreg Város Vására idén is a karneváli forgatag egyik legmozgalmasabb pontja és helyszíne.
A kézműves termékek mellett számos vendéglátóegység finomságait is megtalálhatjuk a Fő téren, a Thököly utcában és a belváros kisebb terein, utcáin.

Különlegességekben idén sem lesz hiány: homoktövisből készült ételek, ritka teakeverékek, egyedi, kézzel készített Lélekmackók és hajókötélből készült karkötők is fellelhetők lesznek a kínálatban.

Aki emléktárgyat szeretne gravíroztatni, annak a Ferences templom környékén kell keresgélnie, aki pedig fajátékokat vásárolna, annak a Gáyer-parkban érdemes mustrát tartani.

A Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Szervezet kézműves termékeinek vásárlása által nem csak egy igényes termékkel lehet gazdagabb a látogató, de az adományozás örömét is átélheti, hiszen aki tőlük vásárol, az a szervezet munkáját támogatja.

Vasárnap pizzakészítő workshopon leshetők el az olasz „lepény” készítésének titkai a Thököly utca Aréna utca felőli részén, a Pannónia Étterem mögötti parkolónál.

A gyerekhelyszínen idén megtalálhatja a szomjas közönség az új nagy „slágerterméke”, a bubble tea-t, melyhez a Bejczy utcában is hozzájuthatunk.

Sörkülönlegességeket nem csak a Sörtéren, hanem a Fő téren is leguríthatunk, hiszen itt kap helyet a Kőszegi Sör pavilonja is.

A kelt tészta szerelmeseinek érdemes a Fő téri fánkost is felkeresnie, ugyanis e finomság rengeteg fajtája kínálja magát a Karnevál napjaiban.

A Thököly - Aréna utcák sarkán és a Bejczy utca elején édességmennyország várja a gyerekeket és az édesszájú felnőtteket.

Újdonságként idén a Pannónia Étterem mögötti parkolóban óriási lacikonyhás terasz várja a megpihenni és finomságokkal feltankolni vágyókat.

A fentiek mellett számos érdekességet, finomságot és ritkaságot találhat majd a karneválozó közönség a forgatagban, így mindenkit arra bíztatunk, hogy járjon nyitott szemmel, és bátran induljon el otthonról akár éhesen is.