részletes programkereső

Helyszín

Több helyszín mutatása

Műfaj

Több műfaj mutatása

Időpont

Figyelem, archív tartalom! Az itt szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
« Vissza az aktuális oldalra...

savaria történelmi karnevál 2019
Szombathely
2019. augusztus
22-25.Ludi Savarienses
savaria történelmi karnevál 2019
Szombathely
2019. augusztus
22-25.Ludi Savarienses

Táncbemutatók a mesés keletről

Műfaj:tánc
Helyszín:Keleti Udvar (VAOSZ-udvar)
Időpont:2019. augusztus 24. (szombat) 15:00
Időtartam: 1 óra
További időpontok:nincsenek további időpontok

Just For Fun Country Line Dance Club- Szombathely - country tánc

Az amatőr táncosokból álló egyesületben minden korcsoport képviselteti magát, a csapat tagjait a táncolás öröme és a jó zene kovácsolja eggyé.

Jade Vépi Hastáncklub - hastánc

Gyűrű Zsuzsa, Habda Viktória és Déri Katalin már 11 éve művelik ezt a csodálatos és nőies műfajt.Számos rendezvény folytonos fellépői, ahol mindig új és új stílust igyekeznek bemutatni. Országos és nemzetközi versenyekre is járnak ahol szép eredményeket érnek el. Tudásukat gyarapítják külföldi és hazai mestertanárok óráin. “A tánc érzés nélkül üres mozdulat, az érzés tánc nélkül palackba zárt szellem.”

A Jáde Gyöngyöcskéi a csapat legifjabb növendékei, akik immár 5. éve bontogatják szárnyaikat Habda Viki kezei alatt: Nagy Vanda, Boncz Flóra, Nagy Liliana, Horváth Kira és Kuti Hanna. Nagyon szép versenyeredményeket érnek el.

Freya & Inanna – Szombathely – hastánc

Paizer Aliz és Ipkovics Ágnes a hastánc legmodernebb műfajában, a törzsi fúzióban mélyedtek el. Műsoraikban az erős, független női karaktereket jelenítik meg, nyugati, gyakran elektronikus zenére, mitikus lények bőrébe bújva.

Erika és táncosai – Körmend – hastánc

Körmendről érkeztek és rendszeresen részt vesznek a Karneválon. A csoport jól példázza a hastánc testet-lelket ápoló jótékony hatását. A tánc boldoggá teszi művelőit kortól és alkattól függetlenül!

Kelet Varázsa Hastáncformáció Egyesület – Sopron - hastánc előadás

A egyesület 2011-ben alakult, az évek során több csoportnyi, táncot szerető hölgy csatlakozott az alapító tagokhoz. Dahab csoportjuk 2017-ben az IDF Világbajnokságon három stílusban nyert világbajnoki címet. Az orientális tánc mellett repertoárjukon flamenco-, hula- fúzió, és magyaros fantázia táncok is szerepelnek.

Kovács Ági - Szombathely – hastánc

Ági showhastáncot, törzsi fúziót, vagy közel-keleti folklórt ad elő. 16 éve tanul orientális táncot. 5 éve oktat Szombathelyen, ahol Keleti Tánctréningjén a hastáncot és a női jógát ötvözi.

a program helyszíne