részletes programkereső

Helyszín

Több helyszín mutatása

Műfaj

Több műfaj mutatása

Időpont

Figyelem, archív tartalom! Az itt szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
« Vissza az aktuális oldalra...

savaria történelmi karnevál 2019
Szombathely
2019. augusztus
22-25.Ludi Savarienses
savaria történelmi karnevál 2019
Szombathely
2019. augusztus
22-25.Ludi Savarienses

Világok tánca

Műfaj:tánc
Helyszín:Keleti Udvar (VAOSZ-udvar)
Időpont:2019. augusztus 24. (szombat) 16:30
Időtartam: 1 óra
További időpontok:nincsenek további időpontok

Vásárhelyi Rita Salima – Barcelona - orientál flamenco

Salima Spanyolorszagban élő magyar táncos, oktató, koreográfus, nemzetközi szinten elismert művész az orientalis tánc és flamenco-orientál fúzió műfajokban. Szenvedélye a tánc iránt magávalragadó. Nagy hangsúlyt helyez a korrekt technika elsajátítására, valamint a forma érzelmekkel, szenvedéllyel való megtöltésére.

Nesreen és az Ezer Rózsa Kertje – Zalaegerszeg – hastánc

A csoport 15 éve alakult Zalaegerszegen, díjak garmadáját hozta el országos és nemzetközi versenyekről. A 2012-es Cairo! Festival első helyezett és közönségdíjas csoportja, emellett többszörös IDF világbajnoki cím tulajdonosok. A csoport táncosai: Bödör Alexandra, Horváth Eszter és művészeti vezetőjük Nasreen - Nemesházi Bernadett.

Seres Zoltán és hastánccsoportja – Budapest

Kuriózum az Orientális udvar színpadán! Az orientális tánc egy férfi tolmácsolásában. Seres Zoltán és táncosai hét éve izgalmas, különleges műsorral ajándékozza meg a Keleti udvar közönségét.

Lunah-Shamila Hastáncduó – Szombathely - hastánc

Shererah Hastánccsoportja – Budapest – hastánc

15 éve hastáncol, showhastánc és törzsi fúziós ágakat képvisel, mindene a tánc. Nemzetközileg elismert táncos, emellett tanít és zsűrizik. Tanítványai a hastánc mellett a tánc szeretetét és női erőt is tanulnak tőle, ezzel sugárzó kis csapatot alkotva. www.shererah.com Facebook/Shererah Bellydance

Santiago Maciel – tango show – Budapest

Egy igazi unikum, aki vérbeli táncos, koreográfus, tanár, modell, coach. Több táncnemben is profi, de specialitása a latin-amerikai táncstílusok (salsa, bachata, reggaeton, argentin tangó, valamint ezek fúziója) és az akrobatikus színpadi elemekkel gazdagított show tánc.

a program helyszíne