részletes programkereső

Helyszín

Több helyszín mutatása

Műfaj

Több műfaj mutatása

Időpont

Figyelem, archív tartalom! Az itt szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
« Vissza az aktuális oldalra...

savaria történelmi karnevál 2019
Szombathely
2019. augusztus
22-25.Ludi Savarienses
savaria történelmi karnevál 2019
Szombathely
2019. augusztus
22-25.Ludi Savarienses

Táncbemutatók a misztikus kelet világából

Táncbemutatók a misztikus kelet világából
Műfaj:tánc
Helyszín:Keleti Udvar (VAOSZ-udvar)
Időpont:2019. augusztus 25. (vasárnap) 15:00
Időtartam: 1 óra
További időpontok:nincsenek további időpontok

Fátyolvirág Hastánccsoport – Bocfölde

A csoport 2013-ban alakult meg Boronyák Adrienn vezetésével. Céljuk, a mozgás és az egészséges életmód terjesztése főként hölgyek körében, hiszen ez a fajta kortalan mozgás rendkívül jótékonyan hat a női szervezetre, annak változásaira.

Asther és a Kőszegi Orientális Táncklub

A Kőszegi Orientális Táncklub számára a hastánc, mely a női testet és lelket egyaránt szépíti, nélkülözhetetlen elemévé vált az életnek, mágnesként tartja össze ezt a kis, női közösséget. Repertoárjukban a klasszikus orientális tánctól kezdve, a folklóron át és a látványos show-n keresztül a fúzióig változatos műsorszámok szerepelnek. Kőszeg város rendezvényeinek és a környékbeli hastáncéletnek is rendszeres szereplői, az elmúlt egy évben pedig Németországba és Spanyolországba is meghívták őket fellépni.

Jade Vépi Hastáncklub - hastánc előadás

Gyűrű Zsuzsa, Habda Viktória és Déri Katalin már 11 éve művelik ezt a csodálatos és nőies műfajt.Számos rendezvény folytonos fellépői, ahol mindig új és új stílust igyekeznek bemutatni. Országos és nemzetközi versenyekre is járnak ahol szép eredményeket érnek el. Tudásukat gyarapítják külföldi és hazai mestertanárok óráin. “A tánc érzés nélkül üres mozdulat, az érzés tánc nélkül palackba zárt szellem.”

A Jáde Gyöngyöcskéi a csapat legifjabb növendékei, akik immár 5. éve bontogatják szárnyaikat Habda Viki kezei alatt: Nagy Vanda, Boncz Flóra, Nagy Liliana, Horváth Kira és Kuti Hanna. Nagyon szép versenyeredményeket érnek el.

Francsics Viktória – Szombathely – bollywood

Viktória közel 8 éve táncol - eleinte hastáncot majd a Bollywood stílust. Többször vett részt hazai versenyeken és fesztiválokon. Célja, hogy minél többen megismerjék ezt a vidám és mozgalmas tánc stílust.

a program helyszíne