részletes programkereső

Helyszín

Több helyszín mutatása

Műfaj

Több műfaj mutatása

Időpont

savaria történelmi karnevál 2019
Szombathely
2019. augusztus
22-25.Ludi Savarienses
savaria történelmi karnevál 2019
Szombathely
2019. augusztus
22-25.Ludi Savarienses

Így változik a buszok menetrendje a karneváli útlezárások miatt

Forrás: Karneváliroda
Feltöltve: 2019. augusztus 09. (péntek) 09:30

Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a 2019. évi Savaria Karnevál rendezvényei miatt az érintett autóbuszok az alábbiak szerint közlekednek.

2019. augusztus 20-án (kedden) 8.00 órától üzemzárásig a Rákóczi Ferenc utcában közlekedő helyi autóbuszjáratok a Batthyány tér elnevezésű
megállóhelyeket nem érintik.

Az érintett helyi menetrendszerinti autóbuszjáratok (6, 6A, 12B, 21B) a Thököly I. utca – Mátyás király u. – Zrínyi Ilona utca – Rákóczi F. utca útvonalon közlekednek.

2019. augusztus 21-én (szerdán) üzemkezdettől
2019. augusztus 26-án (hétfőn) üzemzárásig

a 30Y és 35-ös vonalszámú menetrendszerinti helyi járatok a Vasútállomás – Szelestey László utca (Széll Kálmán utca) – Petőfi Sándor utca útvonalon közlekednek, és valamennyi kijelölt megállóhelyen megállnak. Az 5H, 6, 6A, 7, 8, 9, 10H, 12, 12B, 21, 21B, 26, 27 jelzésű helyi menetrendszerinti autóbuszjáratok a Hunyadi út – Szent Flórián körút – Mátyás király utca útvonalon közlekednek, és valamennyi kijelölt megállóhelyen megállnak. Azonban nem érintik az Aluljáró (Thököly utca) – Városháza – Batthyány tér – Rákóczi utcai iskola, továbbá a 9-es jelzésű autóbuszok a Piac elnevezésű megállóhelyeket.

A regionális és szerződéses autóbuszjáratok a Szombathely, Városháza és a Szombathely, aluljáró (Thököly utca) elnevezésű megállóhelyeket nem érintik, helyettük a Szombathely, aluljáró (Szent Márton utca) elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

2019. augusztus 23-án és 24-én (pénteken és szombaton) 17.00 órától üzemzárásig (esőnap esetén augusztus 25-én 9.00 órától 14.00 óráig)
a karneváli felvonulás miatt a Széll Kálmán utcában közlekedő autóbuszok nem érintik a Savaria Nagyszálló elnevezésű megállóhelyet, a szerződéses járatok az 56-osok tere (Széll K. u.) megállóhelyen állnak meg.

A kellemetlenségért Tisztelt Utasaink szíves türelmét és megértését kérjük.

Szombathely, 2019. augusztus 8.

ÉNYKK Zrt.
SZOMBATHELY

legfrissebb híreink

Savaria Fórum Karneváli különszám

Különszámot jelentetett meg a Savaria Fórum önkormányzati hetilap a XX. Savaria Történelmi Karnevál kapcsán. A különszám ...

Kóstólja meg és készítse el az idei tortaverseny nyertesét, a Cassis fantázianevű tortát!

Augusztus 22-25. között a Fő téren felállított pavilonban és a belváros több cukrászdájában lehetősége lesz ...

Jelmezbe Karneválozók!

A Karnevál napjaiban mi sem természetesebb, mint hogy a belváros utcáin római polgárokkal-katonákkal, középkori dámákkal, ...

Gyerekkel a Karneválon

A Savaria Történelmi Karnevál szervezői a kezdetektől kiemelt figyelmet fordítanak a gyermek- és családbarát programok ...

Megnyílt a Fő téri Karneválinformációs pavilon

A Fő téri Szentháromság-szobor tövében a mai nappal megnyitott a Karneválinformációs pavilon, ahol augusztus 25-ig ...