részletes programkereső

Helyszín

Több helyszín mutatása

Műfaj

Több műfaj mutatása

Időpont

Figyelem, archív tartalom! Az itt szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
« Vissza az aktuális oldalra

savaria történelmi karnevál 2018
Szombathely
2018. augusztus
23-26.Ludi Savarienses
savaria történelmi karnevál 2018
Szombathely
2018. augusztus
23-26.Ludi Savarienses

Táncbemutatók a misztikus kelet világából

Táncbemutatók a misztikus kelet világából
Műfaj:tánc
Helyszín:Keleti udvar (Savaria Mozi árkádja)
Időpont:2018. augusztus 26. (vasárnap) 15:00
Időtartam: 1 óra
További időpontok:nincsenek további időpontok

Kelet Varázsa Hastáncformáció – Sopron – hastáncelőadás
A Sopronban 2011-ben alakult Kelet Varázsa Hastáncformáció alapító tagjai már több, mint egy évtizede táncolnak együtt. 2017-ben az IDF Világbajnokságon háromszoros világbajnoki címet értek el. Repertoárjukon szerepel a kelet tánca mellett a flamenco- és hula fúzió, valamint a magyaros fantázia stílus is.

Fátyolvirág Hastánccsoport – Bocfölde
A csoport 2013-ban alakult meg Boronyák Adrienn vezetésével. Céljuk, a mozgás és az egészséges életmód terjesztése főként hölgyek körében, hiszen ez a fajta kortalan mozgás rendkívül jótékonyan hat a női szervezetre, annak változásaira.

Asther és a Kőszegi Orientális Táncklub
Céljuk egy olyan tánc népszerűsítése és gyakorlása, mely a női testet és lelket egyaránt szépíti. A csoport számára a hastánc nélkülözhetetlen elemévé vált az életnek, mágnesként tartja össze ezt a kis, női közösséget. Repertoárjukban a klasszikus orientális tánctól kezdve, a folklóron át és  a látványos show-n keresztül a fúzióig változatos műsorszámok szerepelnek. Kőszeg város rendezvényeinek és a környékbeli hastáncéletnek is rendszeres szereplői.​​​​​​ 

Jade Vépi Hastáncklub – hastáncelőadás
Kèt oszlopos tagja Gyűrű Zsuzsa, és Habda Viktória akik már 11 éve a tánc szerelmesei. Több országos versenyen értek el dobogos helyezést és arany minősítést. A csapathoz csatlakozott Déri Kata aki szintén kiemelkedő eredményeket ért el országos versenyeken. A lányok folyamatosan gyarapítják tudásukat hazai és külföldi mestertanároktól. A klub legkisebb növendékei a Jáde Gyöngyöcskéi akik három éve bontogatják szárnyaikat Habda Viktória kezei alatt.

Nethy – Szombathely – hastáncelőadás
9 éve ismerkedik a keleti táncokkal. Bangó Mária Mira nyitotta ki számára az Orient kapuját. Az egyiptomi és modern stílus egyaránt érdekli, több hastáncversenyen ért el arany minősítést.

a program helyszíne