részletes programkereső

Helyszín

Több helyszín mutatása

Műfaj

Több műfaj mutatása

Időpont

Figyelem, archív tartalom! Az itt szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
« Vissza az aktuális oldalra...

savaria történelmi karnevál 2018
Szombathely
2018. augusztus
23-26.Ludi Savarienses
savaria történelmi karnevál 2018
Szombathely
2018. augusztus
23-26.Ludi Savarienses

Táncbemutatók a kelet mesés világából

Táncbemutatók a kelet mesés világából
Műfaj:tánc
Helyszín:Keleti udvar (Savaria Mozi árkádja)
Időpont:2018. augusztus 25. (szombat) 15:00
Időtartam: 1 óra
További időpontok:nincsenek további időpontok

Just For Fun Country Line Dance Club – Szombathely
Countrytánc-előadás

Shamila és ISIS Gyöngyei – Szombathely
Az orientális tánccsoport 2010 óta sikeresen működik Szombathelyen Skribáné Csuka Adrienn - Shamila vezetésével (Tagjai: Iván Bianka, Szalai Szilvia, Kokas Ramóna, Fülöp Orsolya). Repertoárjunk színes, a klasszikus, a folklór, vagy az eszközös modern fantáziatáncok megtalálhatóak műsoraikban.

Francsics Viktória – Szombathely
Viki 7 éve kezdett a keleti táncokkal ismerkedni, majd felfedezte a bollywood stílust és autodidakta módon folyamatosan képzi magát.

Jade Vépi Hastáncklub
Kèt oszlopos tagja Gyűrű Zsuzsa, és Habda Viktória akik már 11 éve a tánc szerelmesei. Több országos versenyen értek el dobogos helyezést és arany minősítést. A csapathoz csatlakozott Déri Kata aki szintén kiemelkedő eredményeket ért el országos versenyeken. A lányok folyamatosan gyarapítják tudásukat hazai és külföldi mestertanároktól. A klub legkisebb növendékei a Jáde Gyöngyöcskéi akik három éve bontogatják szárnyaikat Habda Viktória kezei alatt.

Freya & Inanna – Szombathely
A duó tagjai Paizer Aliz és Ipkovics Ágnes. A törzsi fúziós stílust képviselik. A hagyományos hastánc irányzatokkal szemben ebben a műfajban a független, modern amazont jelenítik meg a klasszikus, érzelmes nőalak helyett, modern nyugati zenei háttérrel.

Erika és táncosai – Körmend
Körmendről érkeztek és rendszeresen részt vesznek a Karneválon. A csoport jól példázza a hastánc testet-lelket ápoló jótékony hatását. A tánc boldoggá teszi művelőit kortól és alkattól függetlenül!

Nethy – Szombathely
7 éve ismerkedik a keleti táncokkal. Bangó Mária Mira nyitotta ki számára az Orient kapuját. Az egyiptomi és modern stílus egyaránt érdekli, több hastáncversenyen ért el arany minősítést.

Keleti Kaleidoszkóp
Showhastánc, törzsi fúzió és folklór Kovács Ági és Hajnal Nikol előadásában

Seres Zoltán és a Pharaoh Studio – Budapest
Kuriózum az Orientális udvar színpadán! Az orientális tánc egy férfi tolmácsolásában. Seres Zoltán és Pharaoh Studio Táncosai hét éve izgalmas, különleges műsorral ajándékozza meg a Keleti udvar közönségét.

a program helyszíne