részletes programkereső

Helyszín

Több helyszín mutatása

Műfaj

Több műfaj mutatása

Időpont

savaria történelmi karnevál 2018
Szombathely
2018. augusztus
23-26.Ludi Savariense
savaria történelmi karnevál 2018
Szombathely
2018. augusztus
23-26.Ludi Savariense

Európa legjobb fesztiváljai között a Savaria Történelmi Karnevál

Forrás: Grünwald Stefánia
Feltöltve: 2017. december 09. (szombat) 06:05 - Módosítva: 2017. december 09. (szombat) 06:05

EFFE Label, azaz Minősített Európai Fesztivál díjat kapott a Savaria Karnevál az Európai Fesztiválok Szövetségének (EFA) nemzetközi minősítési programjában.  

A címért 39 ország 715 fesztiválja versengett, köztük 30 magyar fesztivál nyerte el a megtisztelő címet.  A nemzetközi zsűri az egyediséget, az önálló arculatot, a minőségi tartalomban való gondolkodást díjazta, mondta el Sir Jonathan Mills a döntnökök elnöke Wiesbadenben az idei EFFE konferencián.

”Egy nemzetközi megmérettetés mindig nagy kihívás és kiváló  szakmai visszajelzés  a szervezőknek, ezért is nagy öröm számunkra, hogy  a Savaria Történelmi Karnevál felkerült Európa  fesztivál-térképére” – mondta el Grünwald Stefánia, a Savaria Karnevált szervező Savaria Turizmus Nonprofit Kft. ügyvezetője, aki a Magyar Fesztiválszövetség évadzáró eseményén vette át az elismerő oklevelet.

A címet két évig, 2018 végéig viselheti a Savaria Történelmi Karnevál, ezt követően újra pályáznia kell a szervezőknek a  minősítés megszerzéséért.

Köszönjük kedves látogatóinknak a sok pozitív visszajelzést, továbbra is várjuk jobbító szándékú észrevételeiket, hogy még nívósabb legyen a Savaria Történelmi Karnevál.

legfrissebb híreink

Európa legjobb fesztiváljai között a Savaria Történelmi Karnevál

EFFE Label, azaz Minősített Európai Fesztivál díjat kapott a Savaria Karnevál az Európai Fesztiválok Szövetségének ...