részletes programkereső

Helyszín

Több helyszín mutatása

Műfaj

Több műfaj mutatása

Időpont

savaria történelmi karnevál 2017
Szombathely 2017. augusztus 24-27. Ludi Savariense
 
archívum sajtó támogatók
savaria történelmi karnevál 2017
Szombathely 2017. augusztus 24-27. Ludi Savariense

Savaria Turizmus Nonprofit Kft.

A Savaria Turizmus Nonprofit Kft. 2011. április 1-jén alakult. A Kft. tulajdonosai a 85 %-os tulajdonrésszel bíró Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint a Szombathelyi Turisztikai és Testvérvárosi Egyesület 15 %-os tulajdonrésszel. A Kft. Szombathely és térsége turizmusfejlesztéséért felel, 2011 novembere óta a Nemzetgazdasági Minisztériumnál regisztrált TDM (Turisztikai Desztináció Menedzsment) szervezetként működik, közel 100 TDM taggal áll együttműködésben, akik a turizmusban közvetlen vagy közvetett módon érdekelt szolgáltatók, szakmai és civil szervezetek. A Kft. Szombathely városát és a környező, kistérségi településeket magába foglaló turisztikai desztináció területére vonatkozóan látja el turizmusfejlesztési feladatait. Hazai és nemzetközi turisztikai pályázatok benyújtásán és megvalósításán dolgozik annak érdekében, hogy Szombathely és térsége hosszútávon fenntartható és versenyképes turisztikai desztinációvá váljon.

2015. óta két újabb, nagy volumenű feladattal is megbízták tulajdonosai. Szombathely legnagyobb és legnépszerűbb rendezvénye, a Savaria Történelmi Karnevál szervezője, valamint a 2016-os Szent Márton jubileumi emlékév eseményeinek, programjainak koordinátora.

legfrissebb híreink

Karneváli krónikák!

Történt valami emlékezetes, valami klassz, vagy éppen valami megdöbbentő Önnel/Veled valamelyik korábbi Karneválon? Egy váratlan ...

Nagykorú Karnevál – Kor/határok nélkül

NAGYkorú lesz az idén a Savaria Történelmi Karnevál. Ez azt jelenti, hogy kinőtte már a ...

Elérhetőek a 2017. évi Savaria Történelmi Karnevál jelentkezési lapjai

Gőzerővel folynak a nagykorúvá váló rendezvény előkészületei! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy elkezdődött ...