részletes programkereső

Helyszín

Több helyszín mutatása

Műfaj

Több műfaj mutatása

Időpont

Figyelem, archív tartalom! Az itt szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
« Vissza az aktuális oldalra...

savaria történelmi karnevál 2017
Szombathely
2017. augusztus
24-27.Ludi Savariense
savaria történelmi karnevál 2017
Szombathely
2017. augusztus
24-27.Ludi Savariense

Játszóprogramok a Kalandvárban

Játszóprogramok a Kalandvárban
Műfaj: -
Helyszín:Kalandvár (Campus Ludendi)
Időpont:2017. augusztus 26. (szombat) 11:00
Időtartam: 8 óra
További időpontok:nincsenek további időpontok

A Kanevál 3 napja során folyamatosan kínálunk interaktív játszóprogramokat a gyermekeknek és a családoknak.

Talmácsi Motorsport – retro autók kicsiknek Lábbal hajtós négykerekűek, amelyek a 3–6 éves korosztály számára nyújtanak szórakozást.

Villa Rustica – ókori kézművesudvar: A játszóházban a gyerekek az ókorban gyökerező kézműves technikák alkalmazásával készíthetik el vásárfiának is beillő saját készítésű tárgyaikat.

Magyar Hagyományőrző Faművesek: A farönktől az apró, fából készült tárgyakig – a fafeldolgozás kézműves módjai népi eszközökkel – mindez a gyerekek saját készítésében.

Circus Mechanicus – A Tintaló társulat programjában egy minicirkusz műhelytitkaiba és mechanikai működésének legapróbb mozgató-rugóiba kukucskálhatnak be a gyerekek és játékos kedvű szüleik.

Tintaló Cirkusz (14.00–18.00)

Gyöngyösi „Wekingek” – Aki vizes kalandra és izgalomra vágyik, aki szívesen lenne matróz vagy hajós kapitány, az üljön be egy Weeking-kenuba, és nem siettetve az időt evezzen le a legénységgel a Gyöngyösön a Piac-hídtól a Brenner villáig.

Játékos tűzoltók – A Gáyer-park sportpályáján, biztonságos körülmények között, játékos módon kóstolhatnak bele a gyerekek a lánglovagok munkájába.

Bulcsu Vezér Hagyományőrző Egyesület: 10. századi életmódtábor fegyveres bemutatókkal, lovaglási lehetőséggel, kézműves foglalkozásokkal, ősi mesék- és dalok tanulásával, rovásírással, arc- és testfestéssel, baba-mama jurtával.

Tudor játszóház a Százholdas Pagonyban – Micimackó, Malacka, Füles és Bagoly otthonában, a Százholdas Pagonyban találtak 10 óriás táblás játékot. Minden játék más-más környezetbe illik, és természetesen a megfelelő környezetben valamennyi játékot ki lehet próbálni.

Linka Sándor egyedi fából készült játékai – A szombathelyi Linka Sándor népszerű, egyedi, fából készült logikai játékai gyermekek és a felnőttek szórakoztatását egyaránt szolgálják.

Óriás dominó

Mi fán terem a cserkészet? - kézműves foglalkozások (4 helyszín),akadályverseny, kerekasztal-beszélgetések, tábori körlet bemutató, fotósarok

a program helyszíne